Sommertilbud til ungdom i Orkland

I Orkland kommune har vi tatt høyde for ungdommelig rastløshet, og snekret sammen et bredt tilbud til våre unge innbyggere i sommer.
02.07.2024 - Rita Smedplass
Kategori: Sommer, Fritid, ungdom, Orkland kommune

Sommer og skolefri er fint det, altså. Men kanskje synes ungdommen i huset at det kan bli litt kjedelig til tider? 

I Orkland kommune har vi tatt høyde for ungdommelig rastløshet, og snekret sammen et bredt tilbud til våre unge innbyggere i sommer:

  • SommerOrkland – et gratis tilbud med mange artige aktiviteter. Her er det fortsatt mulig å melde seg på både lazertag, stranddag, bueskyting og brettspillkveld! Mer informasjon og påmelding til SommerOrkland.
  • Ungdomsklubben Synt’n (som vanligvis er sommerstengt) holder i år åpent hver onsdag mellom kl. 16.00 – 20.00 gjennom hele sommeren. Hurra! 

Kanskje trenger ungdommen noen å prate med i skoleferien? 

Helsestasjonen for ungdom er åpen for drop–in hver torsdag mellom kl. 15.00 – 18.00 gjennom hele sommeren. Her kan de få snakke med helsepersonell om prevensjon, rus og psykisk helse – for å nevne noe. 

Ungdomspatruljen vår tar heller ikke helt ferie, og vil i nesten hele skoleferien være til stede på ulike plasser der ungdom oppholder seg. Patruljen består av ansatte i Orkland kommune som jobber med barn og unge i det daglige. 

Del gjerne budskapet med ungdommen din! God sommer! 


I Orkland kommune har vi tatt høyde for ungdommelig rastløshet, og snekret sammen et bredt tilbud til våre unge innbyggere i sommer.

Skrevet av Ina Marie Holseth Orkland kommune

Publisert 01. juli 2024

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer