Stor tro på utbygging 

En fornøyd Roger Monsø En fornøyd Roger Monsø 

I fjor feiret Rupro 50-årsjubileum, og fortsatt målbevisst satsing viser nå gode resultater. Det er storkjøkken som er ryggraden i bedriften, og leverandørene over hele landet har mange oppdrag som Rupro nyter godt av. Næringsmiddelavdelingen ved Rupro AS har fått ordre på hudavtrekker for sau hos Bjerka i Nordland. Flere slakterier slåes sammen til et felles, og bedriften har gjennom Reinertsen fått ansvaret for flytting og oppbygging av hele produksjonslinjen. Ordren er allerde plassert i første kvartal 2008.  

07.12.2007 -
Kategori: Arkiv

På helsesektoren har de fått eksklusive oppdrag for sykehusapotekene, bl.a. ved nye A-hus i Oslo. Der er det ekstreme kvalitetskrav, og daglig leder Roger Monsø er stolt over å bli prioritert foran konkurrenter både fra England og Tyskland. I Spania ligger det et stort potensiale, et marked de har vært inne på i lang tid. Der er det nå 2 nye slakterier som de håper å få tilslaget på. I tillegg har bedriften jobbet mot Kina i flere år, og har en egen agent i landet i Østen. Nylig ble den første leveansen sendt til Kina, en ordreverdi på 1 mill. kroner.
Eksport er krevende for å sikre både kontrakter og oppgjør, derfor bruker bankforbindelsen Meldal Sparebank DNB Nor i Bergen i slike tilfeller. De har spesialisert seg på denne typen kontrakter. Det er slett ikke rart Roger er fornøyd om dagen, etter at året når en totalomsetning på fantastiske 38 mill. kroner.  Rupro-teamet har jobbet godt i år, forteller Roger, og de ansatte har vist stor vilje til overtidsarbeid. Nå har han stor tro på at utbyggingsprosjektet med samlokalisering med Simpro AS og Rosenvik Produkter AS. De første plantegningene er på plass, og Roger vil gi ros til den forrige ordføreren Ingrid Skarstein i denne prosessen. Responsen fra Meldal kommune har vært god på dette området, og prosessen går videre i dialog med ny ordfører Ivar Syrstad og varaordfører Arve Slørdahl. Nå ligger utfordringene i å bygge ut veinettet og ikke minst klaregjøre hustomter. Det vil bli behov for mer arbeidskraft, og da trengs det flere boliger, sier Roger. 



 

En fornøyd Roger Monsø En fornøyd Roger Monsø 

Fra anlegget i Barcelona Fra anlegget i Barcelona 

Annonser


Medlemmer