Vil hjelpe fattige barn

Emilie, Eline, Linnea og Oda

Fire blide jenter med salgsbod på Moflata søndag ettermiddag.


23.06.2019 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Barn og ungdom, Fritid

De fire jentene var vel forberedt da de rigget seg med egensnekret salgsbod for å selge vafler og saft til forbipasserende.

-Vi hadde også frukt til å begynne med, men katta hoppet på den, så det kunne vi ikke selge. Man kunne også ta lodd, og vinne et glass saft hvis man fikk stjerne på loddet.

Emilie, Eline, Linnea og Oda forteller at de hadde holdt på en time, da undertegnede stoppet for å få seg noe å spise og drikke. Det var ei kreativ venninne som kom med ideen og Eline fikk hjelp av pappa til å snekre boden i fjor. I dag var det på impuls jentene fant ut at tiden var inne for å ta den i bruk for en god sak. Inntekten av salget skal gå uavkortet til "Redd Barna".

-Vi ønsker å hjelpe fattige barn som ikke har en like god hverdag som oss, sier Oda uten å nøle på spørsmål om hvorfor de valgte å gi pengene til akkurat denne organisasjonen. Oda bor på Storås, men sier at hun flytter til Meldal snart. Emilie, Eline og Linnea bor i nærheten.

Dette var midt i blinken for en som kom syklende og var svett og tørst. Flere kunder kom til, og plutselig var alle varene solgt. Nå gjaldt det bare å finne ut hvordan man får gitt pengene til de som skal ha dem.

 

fullsizeoutput 5fbb

Flere kunder vil ha vafler. I midten av bildet ser vi den ulydige katten

Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer