Både søtt og salt i årets Julemarked
Tradisjonen tro inviterer elevene ved Restaurant og matfag og Kokk- og servitørfaget ved Meldal videregående skole til Julemarked. Markedet holder åpent tirsdag 15. desember
10.12.2020 - Rita Smedplass
Kategori: Skole og utdanning, Jul, Mat
Elevene både i første- og andre-året har stått på i hele desember for å få varene klare.
Utvalget er imponerende og omfatter både søtt og salt, kjøttvarer og småkaker: Leverpostei, ribbesylte, gravlaks (i biter) med sennepssaus, tomatsild, flatbrød, mølsgrøt, fikenmarmelade, brente mandler, julekaker i kakeglass (serinakaker, colakaker, potetmelstopper, sjakkruter), fyrstekake, Sara Bernhard, krumkaker, diverse gjærbakst og rosettbakels.
Julemarkedet blir å finne i restaurant-lokalet i sokkel-etasjen på skolen. Her vil elevene også ha kafeteria med salg av kaffe og kaker. Elevene ønsker alle interesserte hjertelig velkommen.
Alle gjeldende smittevernregler blir overholdt.
Red:RS