Erikkaplassen nedtagget

 

Meldal Grendalag opplevde i kveld å finne Erikkaplassen nedtagget med hakekors og hjerter med mer. 


20.05.2020 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Lag og foreninger, samfunn

Grendalaget la ut denne statusen med bilder på facebook, sent onsdag kveld, og innlegget er allerede delt av mange:

"DEL gjerne, for å nå flest mulig!

Vi synes det er utrolig synd at gapahuken og det andre på Erikkaplassen ikke får stå i fred! At noen ikke klarer å styre sin forelskelse og legger igjen en liten kjærlighetserklæring med navn på seg og sin utkårede hadde vi regnet med at ville skje. Tagging på dette nivået, og med den symbolbruken som dels er brukt her, det kan vi ikke akseptere.

Dette har sannsynligvis blitt gjort sent om kvelden 17. mai - av alle dager! - eller en gang mandag 18. mai. Det ble hengt opp flagg på gapahuken om morgenen 17. mai, og tatt ned igjen på kvelden, uten at den som gjorde det la merke til at dette hadde skjedd da.

Kanskje er det foreldre som kjenner igjen noen av navnene? I så fall er det mulighet for ungdommene å "gjøre bot" med å hjelpe til med å vaske bort i morgen. Det er bare å ta kontakt!
Alvorspraten regner vi med foreldrene klarer å stå for selv.

Aldri så galt, osv. - det er brukt kullbiter fra bålet for å tagge, så med grønnsåpe og skurekost skal vi få bort det aller meste.

Når det gjelder symbolbruken på bordet så er det åpenbart at både foreldre og skole har noe å gå på angående historieopplæring..."

Erik Einum i Meldal Grendalag ble tipset om tagginga i kveld og dro for å sjekke. Det er han som har tatt bildene.

Red: HSE

Annonser


Medlemmer