Hjemmetap på Heggøya

Det så lovende ut midtveis i 1. omgang, da Håkon Ramstad ga Meldal fotball ledelsen 1 – 0 på Heggøya i går kveld.

21.08.2007 -
Kategori: Fotball

Orkla gikk hardt ut, men kampen jevnet seg ut og Meldal spilte til tider god fotball. Dermed var det fortjent at hjemmelaget tok ledelsen, og det var veldig nære at Meldal gikk opp til 2-0 før omgangen var omme.
2. omgang startet med mange ballberøringer på midtbanen, og det var få målsjanser til begge lag. Etter 20 minutter fikk Orkla en corner, som resulterte i scoring og utligning til 1-1. Det så ut til at scoringen ga orkdalingene litt ekstra gnist. De ble mer bevegelige enn hjemmelaget, og presset i perioder ganske hardt for flere mål. Forsvaret til Meldal jobbet godt, og det så lenge ut til at kampen skulle ende uavgjort. Etter 35 minutter scoret Orkla direkte fra frispark, dermed ble det tap for en ikke altfor imponerende motstander. Gjestene fikk flere gode målsjanser mot slutten av kampen. De gangene hjemmelaget var på visitt hos gjestene i 2. omgang, så det ut som om kreftene hadde tatt slutt.
Det var mange tilskuere på kampen (70 – 80), og kaffekokerne fikk mer enn nok å henge fingrene i. Tilskuere fra Orkdal hevdet at det var like mange tilskuere på denne kampen, som det pleier å være på 3. divisjonskampene i Orkdal. Det lover godt for fotballinteressen i Meldal. Det ble også solgt lodd for 1640 kroner.