Hurra, vi vant!

Alexander, Ayla, Odin Andreas og Mathilde.

Speiderpatruljen Ørn meldte seg på konkurransen «hemmelig oppdrag» og kom på vinnerlaget.


09.01.2020 - Aud Inger Kalseth

KFUM/KFUK sentralt sender hvert år ut invitasjoner til forskjellige konkurranser som speiderne kan melde seg på. I år valgte de «hemmelig oppdrag» som går ut på å løse koder for å finne ut hva de skal gjøre. Så må de dokumentere løsningen så juryen får se at de har løst oppgaven riktig.

De hadde fått tillatelse til å slå leir ved Ringavatnet ei helg i høst. Der løste de kodene de hadde fått og som fortalte hvilke praktiske oppgaver de skulle gjøre.

Det hele hadde vel nesten gått litt i glemmeboken da det plutselig kom en e-post som fortalte at de var en av vinnerne. Premien kom sendende i posten, så nå er de de glade eiere av en haikeduk m/barduner og plugger og fire bestikkposer. Alt beregnet på å bruke når de er på speidertur/speiderleir.

Speiderne har møte annenhver søndag. Da kan det være forskjellige inneaktiviteter eller de drar på tur. Om vinteren har de brukt å ha minst en snøhuletur. Om sommeren har de mulighet for å dra på leir, og til sommeren er det regionleir i Valnesfjord (Fauske).

 

Tekst: Aud Inger

Foto: Mette Sandø

Annonser


Medlemmer