Kjempetilbud til deg som har lyst til å prøve ut fritidsaktiviteter.

 

På mandag åpner dette flotte tilbudet. Du kan ta deg en tur å se hva Bua kan hjelpe deg med.


30.11.2017 - Aud Inger Kalseth
Kategori: Meldal Frivilligsentral

Ofte hører du folk si: Har så lyst til å prøve, men utstyret koster så mye. Eller du hører foreldre si at barna har så lyst til å prøve, f.eks. slalom, men det er så dumt å kjøpe dyrt utstyr når en ikke vet om de vil fortsette eller om det blir med en gang eller to.

Nå er denne tiden over. Folkehelsekoordinator Johanne Opheim har i samarbeid med kommunen og frivilligsentralen sørget for tiltaket Bua. Bua ligger i andre etasje over frivilligsentralen og der finner du turski og skisko, slalomutstyr (ski, sko og hjelm), skøyter (både hockey og danseskøyter), snowboard, kjelker, akebrett osv.

Kanskje har du lyst til å invitere naboer eller andre på utedag med kos rundt bålpanna, så kan du låne ei bålpanne på Bua. Eller du har ønsket å prøve å gå på tur med truger, Bua kan låne deg truger.

Bua inneholder en blanding av nytt og brukt, og det kan vel tenkes at ikke alle finner sine størrelser i første omgang. Derfor er det viktig at du som har utsyr du ikke bruker mer og som kanskje står i veien, gir det bort til Bua så andre kan ha glede av det.

Bua åpner dørene kl.18.00 til 20.00 mandag 4.desember og ordfører Are Hilstad skal klippe snora. Mottoet er : gjør mer - kjøp mindre. Det er bra for lommeboka, miljøet og folkehelsa.

Tekst: Aud Inger

Foto: Eli Anne og Johanne


Medlemmer