-Kunne ikke fått en bedre avslutning!

Jan Erik og Synnøve Mjøen

Jan Erik og Synnøve Mjøen vant sommerkonsert med Løkken Musikkorps.

 


24.06.2020 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: korps, Corona

Løkken Musikkorps har arrangert auksjon hvor høystbydende fikk en utendørskonsert i hagen sin. Inntekten går til dekning av tapte inntekter som følge av koronatiltakene i vår, og videre drift av korpset.

-Det gjelder å være kreativ, nå har vi prøvd dette også og det blir med denne gangen, ler Signy Stendal i Løkken Musikkorps. 

Stendal forteller at de fikk inn to bud, hvorav det høyeste var på 1000 kroner, og det budet kom fra Jan Erik og Synnøve Mjøen som bor på Løkken Verk. 

-Jan Erik Mjøen syntes det var fint å endelig få høre korpsmusikk igjen, det har vært altfor lite av det i det siste. Han forteller at han selv  slutta i korpset for to år siden, etter å ha spilt i imponerende 65 år.

Roy Fritzon korrigerer: -Jan Erik er fortsatt med i korpset, han har bare ikke med seg saxofon lenger. 

Konserten var også en avslutning for korpset, og de andre korpsmedlemmene sier seg helt enig med Signy Stendal i at de ikke kunne fått en bedre avslutning enn dette: 

 

76249005 239F 40BD BD2B 3E9BB6FE0B0B

Publikum har inntatt plassene før korpset starter sin sommerkonsert, som er deres avslutning for sesongen.

Fra nabolaget møtte flere for å overvære konserten. Vi telte ca. 15 personer, én katt og en hund som publikum, og Løkken Musikkorps leverte som alltid en flott konsert med dirigenten i bakerste rekke bak trommene. De spilte helt til knotten ble for plagsom, og vertsskapet inviterte samtlige fra korpset samt Meldal.no, inn i sin nye bolig hvor de kun har bodd i tre uker, etter å ha solgt huset som ligger på nabotomta. 

 

EB89B0BA 9F36 4951 AF2D 5D679333F859 1 201 a

Ekteparet Mjøen disket opp med store mengder god mat og drikke til alle gjestene - det kunne ikke blitt en bedre sommeravslutning for korpset som er godt vant med å bli oppvartet av Mjøen gjennom mange år.

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer