Løkken IF starter seniorlag for herrer

 

Etter mange år med tilbud kun for de yngste fotballspillerne har det kommet ønsker fra fotballinteresserte i bygda om å etablere et organisert kamp- og treningstilbud for senior i regi av Løkken IF igjen.

 


02.10.2019 - Rita Smedplass
Kategori: Fotball, Sport, Lag og foreninger

Styret i fotballavdelingen har sett på hvor stor interessen er for et slikt lag, hvilke ambisjoner spillerne har og hvordan et slikt lag kan organiseres.

“Vi ser på dette laget som et trivselslag hvor fellesskapet, det sosiale og det å være i aktivitet skal være det viktigste. ” sier spillende trener Jan Vidar Resell.

Etter at styret ønsket å kartlegge interessen for et slikt lag tok det kun et døgn før 25 spillere hadde meldt sin interesse og med en slik interesse var det tydelig at dette var et tilbud som var ønsket.

“Det er gledelig å kunne fortelle at Løkken IF igjen vil ha et seniorlag i fotball! Laget vil spille i 6.divisjon kommende sesong, og ambisjonene er å ha det moro, spille kamper og trene sammen 1 kveld i uka. Fysisk aktivitet er jo også dagsaktuelt og det er morsomt å se at så mange har lyst til å være med på laget” sier styreleder i fotballavdelingen Trond Didrichsen.

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer