Madcap Flyers klar for semifinale i Norske Talenter med låt om savn og lengsel

Madcap Flyers fikk torsdagen til å finpusse formen før det braker løs fredag kveld - STEM PÅ OSS! er meldingen de sender hjem dagen før dagen

Fra Oslo sender vokalist og Å-bøgg, Ole Edward Sandvik, en hilsen til alle i Orkland og omland: "Stem på oss fredag kveld!"

 


31.10.2019 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Kultur, Nyheter

Etter to dager med intense øvinger, fikk Ole Edward besøk av familien som kommer til å sitte i salen og heie på dem i morgen kveld med plakater og Madcap Flyers-T-skjorter.

 

74906651 496185807904925 8269690431567036416 n

Julie og barna på plass, torsdag kveld. STEM PÅ OSS er budskapet fra sofakroken

-Vi håper at hele Meldal og omegn vil stemme på oss på fredag. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook

 

Ole Sandvik forteller at alle låtene de har fremført i Norske Talenter er selvlaget. Det gjelder også tekst og musikk til semifinalelåta. Han avslører at den for første gang ble fremført på Trondheim Bluesklubb 19. oktober.

Julie sier at hun bare så vidt har hørt litt av låta som skal fremføres under semifinalen på fredag, -de er litt hemmelighetsfulle.

 "Ride on"

-Bandmedlemmene har med seg koner, barn, slekt og venner som har med seg plakater og Madcap Flyers-T-skjorter. Det er en liten fanskare på cirka 35 stykker som kommer og vi gleder oss veldig til fredag med familie og venner i salen som heier oss frem.

Sangen vi skal spille er det et fåtall som har hørt, bare deltagere pluss produksjon, men vi har fått gode tilbakemeldinger fra de andre deltagerne på den nye låta vår, den svinger i alle fall. Låta heter Ride on, og handler om lengsel/savn og ønsket om å være sammen med sin kjære.

-Stemningen er topp blant alle deltagerne, vi er blitt godt kjent og har det hyggelig og sosialt sammen også når vi har fritid å slå ihjel. Det har vært et par dager med intense prøver og i dag har vi fri til å gjøre det vi vil. Nå gleder vi oss veldig, alle deltagere til fredagens livesending - dette blir bra, sier Ole Edward som håper på mange stemmer fredag kveld

-Nivået på fredagens deltagerne er imponerende høyt så her tror jeg publikum vil få en veldig fin aften.

 

Video fra Norske Talenter på TV2 under bildet

 

75543515 2542639635822839 6769503692749012992 n

Ole Edward Sandvik er ute og shopper sceneantrekk - blir det gullboots…?

 

 

 

 

 

 

 

Madcap Flyers er et Trondheimsbasert band med sterke bånd mot Texas blues/rock/soul/funk. Repertoaret består til større og større grad av eget materiale.
The Madcap returns... Etter altfor mange års pause har endelig Madcap Flyers begynt å røre på seg igjen. Vi kan love en real dose rocka Texas-blues (tenk Stevie Ray Vaughan og Fab T-Birds) ispedd velsmakende krydder fra bl.annet Allman Brothers og ZZ Top.

Ole Edward Sandvik - vokal/munnspill
Peer Anders Krognes - gitar
Per Kåre Trabant - bass
Torgeir Baadsvik - trommer

 

Norske talenter er en talentkonkurransen der alle kan delta – uansett alder eller talent. Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen og Bjarne Brøndbo. Programleder er Solveig Kloppen. Årets sesong er den niende sesongen med Norske talenter. (TV2)

 

 

Alle bilder og videoer har vi fått låne av Julie og Ole Edward Sandvik

Red: HSE

 

 

Annonser


Medlemmer