MerBygg AS, en ung og lovende bedrift

 

Da meldal.no kom på besøk var de i full gang med siste hånd på verket utenfor en tomannsbolig i Villaveien på Løkken Verk.


06.06.2019 - Rita Smedplass
Kategori: Næringsliv

Begge leilighetene var solgt før byggestart og nå er de klare for å motta bestilling på det som sannsynligvis vil bli en liten enebolig på det resterende arealet på tomta. I følge Kjetil Storholt er dette den beste tomta på Løkken, med fin utsikt og ingen gjennomgangstrafikk forbi huset. Det er allerede mange som har meldt sin interesse forteller Kjetil. Tomtearealet kjøpte de med en drøm om å realisere sitt eget byggeprosjekt og det kan man jo si at de har lyktes veldig godt med.

MerBygg AS er en Rindalsbedrift som ble etablert i 2016 av tre unge entusiastiske karer som allerede hadde vært i "gamet" noen år. Det viste seg fort at arbeidsmengden ble for stor for dem, så da var det bare å hente inn mere arbeidskraft og de er nå fem stykker i bedriften. De er alle rindalinger og med unntak av en også bosatt i Rindal.

03 IMG 6298Foran fra venstre: Geir Ove Loe, Jan Erik Myklegard, Ole Holten Røen, Andreas Furuhaug. Bak sitter sjefen sjøl, Kjetil Storholt
06 IMG 6302

Bortenfor bilen skimter vi den ledige tomta

I skrivende stund er denne gjengen i full gang med den første av to eneboliger på Storås. Disse har de selv vært med og planlagt og tegnet  fra bunnen av, noe som er ekstra stas. De er medlem av Idèhus-kjeden og bygger naturlig nok en del av deres hustyper til vanlig

De tar på seg alt fra eneboliger, hytter, garasje, tilbygg med mere i tillegg til at det blir en god del restaurering- og rehabiliterings oppdrag. Nedslagsfeltet er i hovedsak Meldal og Rindal, men de har også hatt oppdrag i andre nærliggende kommuner. 

09 IMG 6306

De ønsker alle med behov for deres ekspertise velkommen til en hyggelig prat i deres kontorlokaler på Storås. De er lett å finne i det "gamle bankbygget" like ved hovedveien.

 

MerBygg AS er medlem hos meldal.no

 

Bilder: RS og MerBygg

Red:RS

 

 

 

 

 

Annonser


Medlemmer