Mitt romjulsmøte med Irene Snuruås.

 

Irene, som til daglig bor i Bærum og har hele landet som arbeidsplass, synes det er godt å komme hjem. Hun reiser hjem så ofte det er mulig. Det blir noen turer til Valdres også, der samboeren kommer fra.


06.01.2019 - Aud Inger Kalseth

Irene og jeg avtalte å møtes i Meldal kirke, hvor Irene skulle delta på romjulskonserten til Vokalgruppen Caritatis. Det gledet hun seg til og synes det er stas å få være med og få vist litt av hva hun kan bidra med.

Sommeren 2016 var hun ferdig med utdannelsen som Klassisk sanger og jobber som frilancer.  Noen mer eller mindre faste engasjement har hun også. Samarbeidet med Vokal Nord gjør at hun er i Tromsø minst en gang i måneden. Når de turnerer, blir det mer.

Irene dirigerer et voksen- og et barnekor i Oslo og høsten 2018 startet hun opp  trioen Trifolium, sammen med venninnen Benedikte Andreassen ( klarinett) og en pianist. Med den håper hun å få noen engasjement.

Som vanlig har oktober, november og første delen av desember vært en hektisk tid, så roer det seg litt ned før jul og januar kommer til å bli rolig, men det føles litt godt.

For ti år siden opplevde Irene en alvorlig kreftsykdom. Jeg spør henne, litt forsiktig, om det har påvirket livet hennes og eventuelt hvordan. Irene tror ikke det har påvirket så mye hvordan hun er som person, men kanskje har det påvirket de valgene som er gjort og hvordan hun ser på ting.

Irene føler hun har det bra og får holde på med det hun liker best.

Vi ønsker lykke til videre i livet og gleder oss til neste gang vi får høre hennes flotte sopran.

 

 

 

Annonser


Medlemmer