Orkland Energi - på full fart inn i fremtiden

Johan Skjølberg og Erik Åsløkk konstaterer fornøyd at reparatørene gjør jobben sin forskriftsmessig oppe i stolpen og på bakkeplan

Nå har de skiftet navn fra Orkdal Energi, til Orkland Energi og ser frem til å bli den lokale strømleverandøren også i Meldal, Agdenes og Snillfljord.


09.01.2019 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsnytt

Forretningsutvikler Johan Skjølberg i tidligere Orkdal Energi forteller at det nye navnet, Orkland Energi, er mer enn bare et navneskifte. Det kommer som følge av sammenslåing av kommunene Orkdal, Agdenes, Meldal og en del av Snillfjord neste år. Skjølberg ser det som naturlig at Orkland Energi blir alles lokale strømleverandør da de kommer til å eie 100 prosent av selskapet. Orkdal kommune eier i dag 100 prosent av Orkland Energi.

-Grunnen til at vi skifter navn akkurat nå, er at det overskuddet vi skaper i 2019, vil vi ta med i utbyttet i 2020.

-I 2018 utbetalte vi 6,85 millioner i utbytte til eierne. Nå blir det det nye kommunestyret i Orkland som skal bestemme hva overskuddet skal brukes til, sier Skjølberg.

 

fullsizeoutput 4eb5

Fra sitt kontor i Fannrem sentrum har Johan god utsikt mot folkelivet utenfor.

Støtter lokalsamfunnet

Johan Skjølberg er stolt av å kunne fortelle at Orkland Energi er en solid sponsor av lokale lag og foreninger hvor barn og ungdom deltar.

-I år vil vi også støtte lag og foreninger i Meldal og Agdenes. Vi er blant annet i forhandlinger med flere idrettslag i Meldal, og jeg oppfordrer flere til å gå inn på nettsiden våre og søke om sponsormidler. Vi ønsker selvsagt også at alle skal bli kunder hos oss. Som kunde vil du få mer enn bare strømmen - vi bidrar også i lokalsamfunnet.

-Vår filosofi er at kunden aldri skal betale mer enn de trenger for strømmen. Vi har aldri lokketilbud, men jevnt lav pris over tid.

-Denne vinteren har vi hatt generelt høye innkjøpspriser. Det handler om at vi er koblet sammen med Europa - høye strømpriser i Europa fører til høye strømpriser her. De fleste er flinke og prøver å spare strøm nå som det er såpass dyrt, men de må allikevel belage seg på høye strømregninger i vinter.

Og Orkland Energi ønsker kundene velkommen til å få råd om strømsparing. -Vi tar gjerne imot henvendelser og kan komme med gode tips. Har du behov for å utsette betalingen eller har andre spørsmål til strømregningen din er det bare å ta kontakt. Kom gjerne innom vårt kontor på Fannrem, sier Johan Skjølberg.

Selskapet har rundt 20 ansatte hvor de fleste jobber med å få strøm i kontakten ved vedlikehold og utbygging av strømnettet. Da vi var der tirsdag formiddag møtte vi mange blide medarbeidere både på kontoret og ute i felten og Skjølberg syns det var verd å nevne for meldal.no at en stor del av alle de trivelige folkene kommer fra Meldal.

 

 

Orkland Energi er medlem av meldal.no

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer