Ringli holder stand som dekk-konge på Løkken Verk

Helge Ringli tok vel imot oss da vi droppet innom, onsdag formiddag.

Helge Ringli, ved Ringli's Dekksenter, har som målsetning å ikke belaste kunden mer enn nødvendig. 


09.10.2019 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsliv

I 33 år har Ringli drevet med dekk, og stortrives i lukta av gummi i sitt lokale helt inntil Løkkenveien litt nord før Løkken sentrum. 

-Her skifter vi også litt deler til motorsykler. Vi er de største i Midt-Norge på motorsykkel-dekk med kunder som kommer kjørende fra både Oppdal, Kristiansund, Stjørdal, Ørland og Røros med mer. Jeg tør å påstå at vi er eksperter på dekk til motorsykkel, sier Helge Ringli overbevisende.

-Kundene kommer med sykkelen så gjør jeg hele jobben med å skifte dekk mens de venter. De setter stor pris på at vi utfører hele jobben for dem. Vi leverer også dekk til kjøreskolene som driver med kjøreopplæring for motorsykkel.

-Vi er de eneste i Meldal som har utstyr for å legge om hjul til traktorer og anleggsmaskiner, forteller Helge.

-Det er ikke om å gjøre å selge mest nye dekk til kunden, vi bøter gjerne dekkene. Det er ikke mange som driver med dette, de fleste ønsker å selge nye dekk i stedet for å bøte, selv om dekkene er brukbare. -Jeg har én målsetning; jeg skal ikke belaste kundene mer enn absolutt nødvendig. 

Helge Ringli trives godt med å jobbe som selger og servicemann. Han liker mennesker og viser respekt for kundene sine, som han tar seg god tid til å prate med - jeg prøver å ta kundene med humør og ha tid til å snakke med dem, sier han.  

 

IMG 5367

I sitt trivelige kontor, som også fungerer som salgslokale, tar Ringli imot kunder fra nær og fjern. Han har god oversikt over de som kjører inn på plassen som er lett tilgjengelig for alle kjøretøyer.

 

IMG 5371

Kenneth Wiik er en erfaren og dyktig medarbeider som skifter dekk mens du venter.

 

IMG 5378

En fornøyd kunde er nå skodd for vinteren. -Her får jeg alltid god service, og så sparer det ryggen å få hjelp til det tunge arbeidet.

 

IMG 5380

Dekkene vaskes før de blir "sjekket inn" på hotellet for vinteren.

Ringli's Dekksenter har god kapasitet i dekk-hotellet. Nå kunden kommer kjørende får de ofte skiftet dekk mens de venter. Dekkene kan enten tas med hjem, eller oppbevares på dekk-hotellet som har god kapasitet for vinterlagring. 

 

Les også: Møt «dekk-kongen» på Løkken

Ringli's Dekksenter er medlem av meldal.no 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer