Saltkjøtt, grovpæsj og stapp.

Astrid Fossmo serverer og Anne Røe tar betaling.

Et fast innslag i Vinterlarm er middag i Å samfunnshus hvor driftige damer koker og serverer saltkjøtt, grovpæsj og stapp.


07.03.2019 - Aud Inger Kalseth

Det var kø helt fra åpninga, og da jeg var innom var det tegn til kø flere ganger. Men det løste seg opp ganske raskt, og folk benket seg sammen med naboer og andre kjente for å nyte et godt måltid. Rundt noen bord var det også familiesamling. 

På tallerken ble det servert saltkjøtt, grovpæsj, kåirotstappe, potet og løksaus for den som ville ha. På bordet stod det tyttebær og flatbrød. Saft og vann til drikke og etterpå kaffe og kjeks. 

Folk tok seg god tid og det så ut som de koste seg. Og maten fikk skryt. Den har Astrid Fossmo, Anne Røe, Tone Fossmo, Liv Jorunn Kvam og Liv Inger Lien stått for.  Ikke alle var like glad for fotografen, men jeg synes de fortjener litt oppmerksomhet for den jobben de gjør, som vi alle har glede av.

 

 

Tekst og foto: Aud Inger.

Annonser


Medlemmer