Siste fredag før påske dro hele staben fra Lium møbelverksted til Otisenteret på Orkanger

 

Målet var det innholdsrike showrommet til Treklyngen.


06.04.2018 - Rita Smedplass
Kategori: Næringsnytt, Næringsliv

Kjell Berdal, daglig leder hos Lium hadde invitert de ansatte til omvisning sånn at alle skulle få muligheten til å se den flotte utstillingen de selv er en del av.

1 IMG 2534

Treklyngen er et samarbeidsprosjekt mellom Lium, Foss Snekkeri, Foss Plater, AG Tre og Orkla Laft fra Meldal, Skjetne Design fra Orkanger, Midt-Norsk Opplæring, Meldal Kommune og Trøndelag Fylkeskommune.

Ingen av de nevnte aktørene hadde hatt muligheten til å markedsføre seg på en sånn måte på egenhånd, men med dette samarbeidet får alle en unik sjanse til å vise frem hva de har å by på. De som ikke har produkter å stille ut viser frem via skjermer hva de har å tilby, noe de øvrige også har som supplement til utstillingene.

1 IMG 2548

1 IMG 2525 001

  

Lium er kanskje ikke de som er mest kjent i det "private" markedet da de hovedsaklig leverer møbler til næringslivet, men møbelet på bilde under må absolutt kunne sies å ha et potensiale i så måte. Dette må da være en genial løsning for de med liten plass.

1 IMG 2476

Her har du en flott arbeidsplass med belysning, skap og hylleplass. Og vips, med et enkelt håndgrep uten og måtte rydde bort noe som helst fra benkplate, blir installasjonen gjort om til soveplass. 

1 IMG 2478

Dette fikk en "gammel kjenning" fra Meldal testet ut da han tilfeldigvis stakk innom på besøk. Om du ikke drar kjensel på ham med det samme så ser du det nok i billedstripa. 

1 IMG 2509

Dagen ble avsluttet med middag på Bårdshaug Veikro hvor Lium har levert deler av innredningen.

 

Det kan trygt anbefales å stikke innom showrommet til Treklyngen ved anledning for å ta en nærmere titt og på billedstripen øverst finner du alle de flotte produktene i utstillingen.

Lium er medlem hos meldal.no

 

Red:RS

 

 


Medlemmer