Storartet og mektig konsert av Løkken Musikkorps med Are Hembre

 

Sist søndag ble Malmstua i Løkken Kulturhus fylt med høydepunkter fra kjente musikaler og musikkspill


06.11.2019 - Rita Smedplass
Kategori: Lag og foreninger, korps, Sang og musikk

Korpset la lista høyt da de åpnet med et strålende potpurri og tok Broadway til Meldal for en fullsatt kulturscene. Uten å ta munnen for full kan man nok si at det ikke ble et eneste riv under konserten. Meldal kommune er rett og slett så heldige å ha et "voksenkorps" som er drivende dyktig. Og så har de antagelig Trøndelags kuleste dirigent. 

IMG 7747

Slik presenterte kveldens konferansier Ragnhild Borchsenius, dirigent Stian Rødsjø, som ikke bare er kul men også meget dyktig.

Ragnhild geleidet publikum gjennom konserten med stor kunnskap om de forskjellige numrene så her var det gjort et godt forarbeid.

Etter åpningsnummeret fulgte Are opp med "Bring him home" fra "Les Miserables", en aldeles nydelig opplevelse. Så fulgte den ene flotte fremførelsen etter den andre. Som utdrag fra ABBA Gold (musikalen Mamma Mia) med duett av Ester Liv og Anders Vinje, On My Own (Les Miserables) med Guro Rian som solist, "You`ll Never Walk Alone" med Are, "Wildcat", "Seventy-six Trombones", "Bohemian Rhapsody" med mere. 

IMG 7742

Innslaget med størst "ståpelsfaktor" var da Are med korps fremførte "Astariot" fra "Lady Arbuthnot", det kjente musikkspillet fra Sunndalsøra. Det var intet mindre enn fantastisk! (hovedbilde)

Et meget fornøyd publikum ga stående trampeklapp etter endt konsert og ble belønnet med en feiende flott mars som ekstranummer.

IMG 7844

 

 "Vel blåst" alle sammen.

Red:RS

Annonser


Medlemmer