Stortap mot Ranheim 2

Meldal fikk det tøft mot Ranheim 2, som blant annet stilte med Sondre Sørløkk fra start.

26.08.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal møtte lørdag ettermiddag Ranheim 2 til kamp på Løkken stadion. Og det tok ikke så alt for lang tid før nivåforskjellen på trondheimslaget og Meldal ble tydelig. Bortelaget stilte blant annet med storåsbyggen Sondre Sørløkk, som til daglig spiller i Obosligaen, fra start og det vistes at nivåforskjellen fra Obos og ned til fjerdedivisjon er stor.

Kampen åpnet ganske jevnt, selv om Ranheim hadde de største sjansene. Men etter 16 minutter raknet det. Godt Ranheim-spill langs høyrekanten førte til 0-1.

Og det tok bare ett minutt før neste bortemål. Ranheim gikk rett i angrep etter å ha gjenvunnet ballen kort tid etter avspark. Meldalsspillerne ville ha offside og sluttet å spille. Det utnyttet bortelaget og satte enkelt inn 0-2. Hvorvidt det faktisk var offside eller ikke, var umulig å se fra undertegnedes posisjon på tribunen. Tre minutter senere økte Ranheim ledelsen igjen.

Meldal hevet seg etter dette og skapte et par sjanser, en av dem av det store slaget. Så, etter en halvtimes spill, stemte det endelig. Et flott angrep langs høyresida ble avsluttet av Gard Heggen Fjeldvær. Christian Pedersen slo innlegget som førte til målet. 1-3.

Åtte minutter senere var det på nytt Ranheim som fikk gå fram. Sondre Sørløkk fikk ballen på åpent mål og gjorde ingen feil. Meldal klarte nesten å redusere en gang til før pause, men da dommeren blåste for siste gang i første omgang var stillingen fortsatt 1-4.

Andre omgang var ganske lik den første. Begge lag gikk villig i angrep, men det var bortelaget som var farligst. 20 minutter ut i omgangen ledet Ranheim 1-7. Sørløkk scoret et av måla på en straffe han skaffet selv. Han var også delaktig i oppbyggingsfasen ved flere av de andre scoringene.

12 minutter før slutt fyrte Gard Heggen Fjeldvær av fra hjørnet av 16 meter. Ballen gikk i en bue i lengste kryss. Kveldens klart fineste scoring. Kampen endte med det i 2-7 tap for Meldal.