Torvdag på Bjørnli

 

Lørdag 22. september slår Bjørnli Velforening på stortromma


12.09.2018 - Rita Smedplass
Kategori: Kultur, Lag og foreninger

Torvdag på selveste Torvet i Bjørnli Haveby kommer til å fylle opp det meste av arealet mellom husene (se hovedbildet) 

Både garasjer, Stallstua og et stort partytelt skal tas i bruk til forskjellige aktiviteter og med alle utstillernes egne boder eller paviljonger blir det ikke mye ledig plass ifølge deltagerlisten. 

IMG 1653

Jo-sætra produkter, Dalalåven Atelier, Gardsbakeriet Hæmstelt med flere kommer fra omkringliggende kommuner i tillegg til mange lokale aktører. 

Det blir rikelig utvalg av både søm, strikk, stein- og treprodukter, soplimer, grønnsaker, kjøttvarer, syltetøy, vårruller og annet snadder. Kropps- og ansiktspleie samt praktiske ting til hjemmet blir det også å få kjøpt lover arrangøren.

Bjørnli Velforening stiller selv med stort loppemarked, tombola, loddsalg, matservering med mere.

IMG 1351

Det er flere ganger tidligere blitt arrangert både marked med inviterte utstillere og separat loppemarked i velforeningens regi, og det har vært veldig mye folk på samtlige forteller leder i BV, Jannicke Sætre. Denne gangen regner de med ekstra stort innrykk av besøkende.

IMG 1346

 

IMG 1354

Det skal settes opp scene på Torvet for anledningen så det blir spennende å se hva som vil skje der gjennom dagen sier Jannicke. Det ryktes iallefall at det skal deles ut en pris i løpet av arrangementet og det blir utdeling av premier etter sykkelrittene i Fagerlia.

Natursti for den yngre garde har de også greid å få plass til innimellom alt det andre som skal foregå.

Løkken Lyd ved Jon Magnar Holm er som vanlig på plass når det skjer noe i bygda som trenger lydanlegg og sannsynligvis til stor glede for barna, sørger han for at det blir både sukkerspinn og popcorn å få kjøpt.

Hele området på Torvet blir som tidligere nevnt tatt i bruk så det blir ikke mulig å parkere der, kun gjennomkjøring via Torvgata for beboerne, utrykningskjøretøy, Taxi og for å sette av folk som ikke kan gå særlig langt. 

Parkeringsplasser vil bli skiltet og blir blant annet ved Granatjønna og Bjørnlibakken.

 

Jannicke nevner også at det vil bli grilling og sosialt samvær etter at selve markedet er avviklet.

Du får full informasjon om hvem som kommer med boder og ellers hva som skal foregå ved å klikke deg inn via annonsen i høyre marg, eller under artiklene om du bruker telefon.

Logo Bjornli Velforening

Bjørnli Velforening er medlem hos meldal.no

 

 

Red:RS   Bildene er fra tidligere arrangement i regi BV

 

 

Annonser


Medlemmer