Trivelig møte med en skikkelig kjendis.

 

Å-Stuggu er ikke helt ukjent med kjendiser, men å få Dave Adams på besøk, var uventet men trivelig.


18.09.2023 - Aud Inger Kalseth

Undertegnede var vikarlærer for Atle Steigedal på flere klassetrinn, og jeg fikk mer enn nok av å høre om AC/DC når jeg skulle lære dem matematikk, o-fag eller norsk. Men da Atle ringte og ville at Dave Adams skulle få oppleve Å-Stuggu, sa jeg at de var velkommen.
Kunnskapen min om hva Dave Adams har drevet med, er ikke allverden, men jeg vet at han var den første vokalisten i AC/DC og at bandet feirer 50 år i 2023. AC/DC spiller hardrock i likhet med bandet Barbed Wire som Atle spiller i. Og Atle har flere ganger spilt sammen med Dave Adams.
Jeg har en bekjent i Brisbane Australia og ville vite hvor bekymret jeg skal være for ham med tanke på flom, skogbrann, krokodiller og andre skumle ting som slanger og edderkopper. Dave kunne berolige meg med at flommer er det i nord og skogbranner er det i sør og i Brisbane er det ikke engang krokodiller. Om vinteren (i Australia) er det et stort problem at kenguruene legger seg på motorveiene, for de blir oppvarmet av sola. Dave sa det det var mest turistene som kjørte på dem, for de var ikke forberedt.
Vaffel må det være på Å-Stuggu og Dave fikk litt spesialservice med is, karamellsaus og jordbærsyltetøy som pålegg. Det ble et avslappet og trivelig møte, så om jeg ikke er så stor fan av AC/DC, ble jeg litt fan av Dave Adams.

Annonser


Medlemmer