Yrende folkeliv i Meldal sentrum

Gjengen fra Storås mollkoste seg i sola på uterestauranten

Søndagsåpen butikk med uterestaurant og solskinn fikk fram smilet hos de mange som var innom Kvikken søndag ettermiddag.

 


28.04.2019 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsliv, Fritid

Kjøpmann Terje Elshaug sier at de har hatt en veldig bra påskehandel med økning fra i fjor. Særlig 2. påskedag var det svært bra handel.

Kvikken åpnet i mars 2018 og har etter det utvidet tilbudet med en flott pub med nytt interiør som en egen avdeling inne i lokalet. Mange valgte å sitte innendørs, selv om været var godt på søndag.

Elshaug sier at de kommer til å holde åpent 1. mai som er på onsdag. Det gjelder også 17. mai, Kristi himmelfartsdag og 2. pinsedag.

May Kristin Haugen, "Lord" Atle Semundset, Stig Ristesund, Kristian Kvam og Jon Ivar Sinnes (hovedbildet) fra Storås og Kvamsgjerde, hadde benket seg rundt bordet med mat og drikke. Stemningen var på topp i sola og de gikk etterhvert med på å stille på bilde for meldal.no.

Noen av dem var skikkelige fotball-patrioter og ville gjerne fremheve de andres positive sider og bragder. "Lord" Atle kunne fortelle at Kristian Kvam i sin tid var den beste fotballspilleren i hele dalføret. Dette ble bekreftet av de andre rundt bordet, samt kelner og innehaver Terje Elshaug som egentlig hadde mer enn nok med å rydde og holde orden både ute og inne.

Gjengen ønsket også å skryte av Atle Semundset som har vært oppmann i Meldal Fotball i omtrent 10 år og gjort en formidabel innsats med å vaske drakter og alt som hører med vervet som oppmann.

Stig Ristesund sin innsats som fotballtrener for damelaget da de startet opp for en del år siden ble også et tema. Han hadde blant annet vært trener for døtrene til undertegnede, noe han husket som en fin tid.

Hyggelig var det også da mange kjente stoppet opp og slo av en prat i forbifarta.

 

IMG 9703

Her deles det ut russekort i fleng

 

IMG 9695

Søndag var visst dagen for å teste kjøretøyene sine. Noen ankom i denne veteran-motorsykkelen med tilhørende hjelm. I bakgrunn Stein Elshaug og Stig Kalstad i samtale

 

IMG 9705

Ligita Sinkeviciene

Det ble en travel vakt for Ligita Sinkeviciene med pizza-steking og tidvis kø i godværet. Isdisken ble også flittig besøkt. Ligta forteller at hun har jobbet på Spar Meldal i syv år, og utfører de fleste arbeidsoppgaver.

Hun jobber fast på søndager og har full kontroll bak og utenfor disken.

 

fullsizeoutput 56ae

Her ankommer målbevisste is-kunder på trehjulsykkel

 

IMG 9699

To Ramstad-karer ankommer på sykkel. Dette er bare en kort stopp på sykkeltur til Å

 

 

Les også: Kvikken gjenoppstår i ny drakt

 

Spar Meldal er medlem av meldal.no.

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

 

Annonser


Medlemmer