Målfest når oldboyslagene Rosenborg og Svorkmo NOI møttes i Meldalsbanken Arena

Fotballhelt, trener og pappa Øyvind Mikkelsen med fans. Han har vært med på å vinne over RBK (uten de store stjernene til stede)

Svorkmo's Jon Olav Kvåle startet målfesten med å gi laget ledelsen 1-0 etter tre minutter, og ved pause var stillingen 2-4 etter at 62-åringen Svein Didriksen satte inn sitt andre mål for Rosenborg, mandag kveld.

24.10.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Sport, Fotball

Ronny Støbakk utligner til 1-1 etter 12 min. og Kristian Torbjørnsen (Svorkmo) setter inn ballen til 2-1. Så utligning igjen ved Steffen Skjuleng etter 18 min.

Begge lagene hadde sløst bort den ene sjansen etter den andre i første omgang, hvor Rosenborg hadde et lite overtak. Så begynte målene å ry inn etter pause.

Svorkmo hadde mange sjanser, og selv om publikum ikke heiet spesielt på noen av lagene, løftet stemningen seg hver gang det lokale laget nærmet seg målsjanse. Svorkmo kjempet hardt, men keeperen deres fikk en etterhvert umulig oppgave med å holde ballen unna nettet. Kampen endte med 5-13, noe Svorkmo syntes var et ok resultat. Mini Jakobsen var ikke like fornøyd med at de hadde sluppet inn ett mål mer enn i fjor.

IMG 7127 Her scorer Harald Martin Brattbakk på slutten av andre omgang.

IMG 7206

Jan Ivar Jacobsen stiller gjerne opp for fans i alle aldere, og mange ville ta selfie og ha autograf av den populære fortballstjernen.

IMG 7220

Rosenborg oldboys kan reise hjem god og mett etter servering i samfunnshuset

Ikke bare store verdensstjerner spiller på oldboyslaget til RBK. Kristian Torbjørnsen som er fysioterapeut for A-laget, scoret to av målene. Han sier at han liker å spille fotball og trener i tillegg styrke og tar seg en løpetur hver dag.

Erling Halvorsen har heller ikke spilt på A-laget, men på juniorlaget. Han har tidligere spilt for Ranheim.

RBK har faste treninger hver mandag, men ellers er det opp til hver enkelt hvor mye de vil trene. Harald Martin Brattbakk sier at han liker å holde seg i form og får god tid til å trene ved siden av jobben som flyver i Norwegian. Selv om han flyr lange ruter både inn- og utland, er han hjemme hver dag.

Ellers var begge lagene strålende fornøyde med å få spille under tak for ca. 250 tilskuere. Selv om RBK har to kamper igjen i serien, har de som vanlig sikret seg tittelen seriemester. Begge lagene ble etter kampen invitert på middag i samfunnshuset og satte stor pris på å få litt mat før de dro hjem hver for seg.