Ny seier til Meldal FK herrer

Herrelaget vant 3-2 mot Nardo 2. mandag kveld.

24.04.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Fotball, Sport

Nardo gikk opp i ledelsen etter at alle trodde dommeren skulle blåse for offside. Ikke lenge etter kommer utligningen etter et nydelig angrep der Einar til slutt spiller gjennom Gard som setter ballen kontant i vinkelen.

Nardo går igjen opp i ledelsen etter at de scorer på en corner dermed står det 2-1 til pause. I 1.omg sliter vi med tempoet og blir for upresise.

Hva som ble sagt i pausen vites ikke, men et helt nytt lag kom på banen etter hvilen. Gutta gikk i krigen og viste en enorm moral. Det ble en kamp for mannfolk og den vant våres gutter.

Først utlignet Asgeir med et perfekt hodestøt på en corner før Mats avgjør kampen med å sette inn seiersmålet etter 87 min. En skikkelig arbeidsseier som fører til at Meldal har 6 poeng etter 2 kamper.

Neste kamp er på lørdag, hjemme på Heggøya mot NTNUI.

Ref: Per Joar Sandvik