Arkiv

Marianne ble Birkebeiner i år
15.03.2008
Kategori:
Arkiv
John Vidar Koren og Marianne Slørdahl overnattet i Elverum, før de startet den store utfordringen over fjellet fra Rena til Lillehammer i dag. Målsettingen er å gjennomføre, og at de skal klare tidsfristene før noen kommer og "plukker dem opp". Pågangsmotet er så absolutt til stede.

Snakk deg glad
15.03.2008
Kategori:
Arkiv
Tidligere redaktør for tidsskriftet Tre og Profil, Anne Lise Østby, har gjort seg kjent med trevarebransjen i Meldal. I høst ga hun ut boka ”Snakk deg glad”, og Morten Foss benyttet anledningen til å spandere boka på alle sine ansatte både ved Foss Snekkeri AS og Foss Plater AS.

Sabotørrommet krever en Sabotørbiff
15.03.2008
Kategori:
Arkiv
SANS Bergmannskroa er et overnattingssted der historiene ikke sitter i veggene ... men på!!
På Løkken Verk finnes det en rik historie å ta av. På Bergmannskroa har vi tatt historien inn på veggene ved å gjenskape gruvemiljøet i restauranten og ved å hente fram gamle bilder fra området. Vi skal nå videreføre denne tanken til hotellrommene våre.
Sabotørrommet er døpt og navnet henges på veggen og kokkene Britt Berg og Stein Dyrseth svinger hammeren. Foto: Marit Mjøen

Mat og opplevelser på Bergmannskroa
15.03.2008
Kategori:
Arkiv
Kokk og daglig leder hos SANS Bergmannskroa, Stein Dyrseth, elsker å se mette og fornøyde mennesker rundt bordene på Bergmannskroa på Løkken Verk. Gjennom denne spalten vil han gi oss bokstavlig talt smakebiter slik at dere finner veien til bordene i restauranten ved Rv 700. Mat, opplevelser, atmosfære - alt hører sammen. Værsågod!

Trykkfeil i Medalsavisa
14.03.2008
Kategori:
Arkiv
Medalsavisa kom i skade for å skrive at det var lov å kjøre scooter mellom kl. 10.00 og 16.00 helgedager, men det skal selvfølgelig være "IKKE lov". Bortsett fra 2. påskedag, da det er lov å kjøre fra kl. 12.00.

Mat er i tiden
14.03.2008
Kategori:
Arkiv
Hjemmelaga mat er alltid populært for både store og små. Jeg vil gi Medalsavisas lesere enkle og gode matoppskrifter, ispedd med litt historier både om mat, folk og dyr. Det er viktig at vi tar vare på og videreformidler oppskrifter vi har blitt glad i, og servert til jublende glade gjester.

Beste resultat noensinne
14.03.2008
Kategori:
Arkiv
Det var 6. gang at Meldal Sparebank delte ut midler av bankens overskudd til almennyttige formål i går kveld. En nesten fullsatt storsal i Meldal Samfunnshus fikk servert både god underholdning, snitter, kaffe og bløtkake. Representanter fra hele 74 lag og organisasjoner var tilstede for å motta gaven.

Gull verdt
14.03.2008
Kategori:
Arkiv
Det er fredagskaffe ved Meldal Helsetun hver fredag. Da dekkes det langbord i stua og beboerne blir bedt på kaffe med ”noe nystekt attåt”. Det er litt hektisk her på fredagene, sier aktivitør Marit Dalsegg. Hun løper fram og tilbake i kjøkkenet, med hektiske roser i kinnene. I bakerovnen stekes ett brett med kanelsnurrer, ett er ferdig og på det tredje får kanelsnurrene ei skje med vaniljekrem i midten før det skal i ovnen.

Har kontroll
14.03.2008
Kategori:
Arkiv
Festivalsjef Thomas Ryjord føler at mange brikker allerede er på plass foran årets Storåsfestival. Samarbeidet med lag og organisasjoner er nå basert på langsiktige avtaler, og det gir ro i rekkene. Hele organisasjonen har utviklet seg, og frivillige medhjelpere har fått verdifull erfaring. Utfordringene er mange, men det er blitt mer flyt i arbeidet og vi ligger foran fjoråret på flere områder, forteller Thomas. De bruker samme designere som i fjor, og lay-out på plakater er allerede ferdig. I tillegg har de flerårsavtaler med leverandører av lyd, mat og drikke m.m.